• Henna Julkunen

2020

Vuoden vaihteet on uusille aluille, voi unohtaa menneet ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Nyt olisi hyvä hetki asettaa tavoitteita koko tulevalle vuosikymmennelle, mutta tuntuu hurjalta edes yrittää ajatella niin kauas.

Tänä vuonna moni asia mun elämässä tulee muuttumaan.

Haluan matkustaa ja tehdä edes yhden matkan, ensimmäistä kertaa, yksin. Haluan hankkia tatuoinnin. Keväällä valmistun (kaiken järjen mukaan) ylioppilaaksi, joskus sen jälkeen muutan omilleni asumaan. Saa nähdä viekö jatko-opinnot tai työt kenties kokonaan toiseen kaupunkiin. Jatko-opinnot muutenkin jännittää, niihin liittyy vielä aika monta muuttujaa. Voisi siis sanoa, että mulla on koko tulevaisuus vielä ihan auki.

Haluan oppia nauttimaan elämästä ja yrittää stressata vähän vähemmän, opetella kohtaamaan itseni ja tunteeni. Haluan uskaltaa pitää mulle rakkaat ihmiset lähellä, kun loppupeleissä kuitenkin aina välitän niistä koko sydämestä. Toisaalta viettää koti-iltoja ja ottaa välillä aikaa itsellenikin.

Haluan käydä salilla ja muistaa miltä tuntuu juosta. Mulla on tavoitteena lukea ainakin 12 kirjaa vuoden varrella. Haluan tehdä road tripin ja vähintään käväistä Hangossa, muut matkan määränpäät on vielä auki. Haluan nähdä ainakin kerran kunnolla auringon nousevan ja laskevan. Aion täyttää kameran muistikortin ainakin muutaman kerran muistoilla.

Nyt vielä tosi moni asia on auki. Toivon, että vuoden päästä kirjoitan paljon selkeämpiä ajatuksia. Oon vähän vanhempi ja viisaampi ja monta kokemusta rikkaampi. Katse eteenpäin ja kohti uusia tuulia.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

IHMISTEN SUHTAUTUMINEN TERAPIAAN

”Mä käyn terapiassa.” Millaisia vastauksia tämän ääneen sanominen on mulle antanut? ”Ni minkä takia sä käyt fyssarilla?” ”Eiku siis käyn psykoterapiassa.” ”Hui.” ** ”Ai säki, hei nii mäkI!” ** ”Ei vit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now