• Henna Julkunen

Elää täyttä elämää

Updated: Jun 7, 2020


Oon löytänyt oman rutiinin töiden ja pääsykoelukemisen ympärille. Siinä, missä rutiini tuo lohtua, on se tehnyt elämästä aika tasaista. On aika tyhjä olo koko ajan. Mikään ei tunnu oikein miltään.


Tahtoisin kovasti täyttää tuon tyhjiön koko tunteiden kirjolla, niin hyvillä kuin huonoillakin. Tuntea olevani elossa. Tahtoisin rakastaa ja välittää, ikävöidä, itkeä vähän. Olla onnellinen, tuntea intohimoa ja innostua. Innostua aivan kuten olen joskus innostunut urheilusta, musiikista, maalaamisesta, valokuvaamisesta, inspiroivista ihmisistä ympärillä... Tuntea sen kutkuttavan tunteen vatsan pohjassa juuri, ennen kuin lentokoneen pyörät irtoavat maasta, hengen salpautuvan nähdessä jotain kaunista tai sydämen sykkeen kiihtyvän jännityksestä.


Haluaisin viettää aikaa rakkaiden ystävien kanssa. Nauraa kippuralla, vedet silmissä niin, että on vaikea saada happea. Kuivata kyyneleet toisen olkapäätä vasten. Istua yhdessä ihmettelemään maailman menoa. Haluaisin halata ystäviäni. Kuulla heidän tämän hetkiset ilot ja surut. Palata yhteisiin muistoihin. Kertoa, miten kovasti välitän.


Toisaalta houkuttaisi päästä tutustumaan uusiin ihmisiin tai oppia tuntemaan tuttuja paremmin. Uteliaana kuulla heidän tarinansa ja tuntea, miten se koskettaa. Kuvitella, miten paljon tunnetta ja muistoja kertomuksen taakse kätkeytyy. Ymmärtää jälleen kerran, miten yksilöllisellä tavalla katsomme maailmaa. Jokainen peilaa ympärillään olevia asioita omiin kokemuksiin. Kukaan ei menetä uskoaan tai luottamustaan ihmisiin itsestään. Sen taustalle piiloutuu aina jokin tarina. Raskaat kokemukset tekevät meistä vahvoja ja kovan luonteen takana on herkkä sielu.


En halua antaa tasaisuuden turruttaa. Haluaisin elää seikkailun. Toivon, että mulle tarjoutuu elämässä jännittäviä mahdollisuuksia ja kohdatessa en pelkäisi tarttua niihin. Haluaisin luottaa tarpeeksi itseeni uskaaltakseni elää täyttä elämää, täysillä ja arvostaa itseäni tarpeeksi uskoakseni minulla olevan oikeus siihen. xx

4 views0 comments

Recent Posts

See All

IHMISTEN SUHTAUTUMINEN TERAPIAAN

”Mä käyn terapiassa.” Millaisia vastauksia tämän ääneen sanominen on mulle antanut? ”Ni minkä takia sä käyt fyssarilla?” ”Eiku siis käyn psykoterapiassa.” ”Hui.” ** ”Ai säki, hei nii mäkI!” ** ”Ei vit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now