• Henna Julkunen

Terden korkkausEilen sain tämän kesän ensimmäisen kesäillan.


Ajettiin iltapäivällä Veeran kanssa Porvooseen, jossa Roosa odotti jo meitä. Mentiin ottamaan valmistujaiskuvia ja voi kun mä oon innoissani, niistä tuli niiiin hyviä! Porvoo on niin kaunis kaupunki ja sääkin oli meidän puolella.


Kuvien jälkeen mentiin hetkeksi istumaan joenrantaan terassille. Kummasti tiistainakin ne näyttivät vetävän porukkaa puoleensa, huomaa kyllä että terassit on vasta tällä viikolla avattu.


Musta tuntuu ihanan lohdulliselta, että ihmisten arki on palaamassa raiteilleen. Elämä normalisoituu ja läheisiä voi taas tavata. Tuntuu haastavalta pysyä kuitenkin maltillisena ja olla innostumatta liikaa. En tosiaankaan toivo mitään toista korona-aaltoa, joten tilanne vaatii edelleen, että siihen suhtaudutaan vakavasti.Mun työvuorot vaihtui nyt kesäkuun alusta ja pääsin aikaisista aamuista eroon. Tuntuu luksukselta saada nukkua yhdeksään aamulla, kun kuluneiden kahden kuukauden aikana ehdin tottua heräämään neljän-viiden aikoihin. Samalla myös kesäiltojen elämisestä on tullut mulle mahdollista.


Siinä missä nautin auringonnousuista niin kaipasin auringonlaskuja. Niissä on ihan erilainen tunnelma. Eilen, kun ajettiin Porvoosta kotia kohti, musta tuntui, että Suomen kesän kauneus veti ihan sanattomaksi. Ajettiin auringonlaskun suuntaan ja kaikkialla oli niin vihreää. Ajattelen yleensä pitäväni kaikista vuodenajoista, mutta kyllä kesä on mulle ihan ykkönen.


Jossain kohtaa ehdin jo pelätä, että koko kesä jää tänä vuonna väliin, mutta eilen tuntui siltä, että ihana kesä sai ihanan alkunsa. xx7 views0 comments

Recent Posts

See All

IHMISTEN SUHTAUTUMINEN TERAPIAAN

”Mä käyn terapiassa.” Millaisia vastauksia tämän ääneen sanominen on mulle antanut? ”Ni minkä takia sä käyt fyssarilla?” ”Eiku siis käyn psykoterapiassa.” ”Hui.” ** ”Ai säki, hei nii mäkI!” ** ”Ei vit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now